Tony_Z
|
18.01.2019 12:16 -
Re: Prokluzování spojky
|
|

|
autodiag napsal(a): ano sadu ma...a co ted ?...bez zaruky,bez prace ,ale levne (resp levne do te doby nez se neco vysere) ..hlavne kazdej servis ceka az se objevi nekdo s vlastnim dilem v ruce
Tak určitě je lepí, kdy si ten, kdo dělá servis na voze, seene to, co se mu osvěčilo. Bohuel jsou servisy, které si za díl naúčtují třeba i 200% a 400% skutečné ceny a lidé, kteří nevědí, tak tomu věří, e to je skutečná cena. Pak je jetě chválí, e si ani nevzali moc za práci (jetě aby, kdy si ji nechali 3x zaplatit v dílech).... Kdy to takto někdo dělá, tak je minimálně nekorektní.
Kdy jsem míval ZX a neměl monost a ani znalost si něco udělat sám, povedlo se mi natankovat z klasické benzínky nějaký zasviněný benzín - v nádri bylo mazlavé bahýnko. Servis, kam jsem ZX dal, dostal informaci o tom, e je zaneená nádr a e je třeba vyčistit. Ale oni namachrovaní debílci si přece nenechali nic povídat od 19letého klučiny, kterej tomu nerozumí a jen tak něco plácá. Tak vyměnili palivový filtr, katalizátor, řádně to nacenili a předávali, e je auto hotové. U při zkuební jízdě se auto chovalo totoně - kubalo, chvíli táhlo, chvíli ne.
Tak si to vzali zpět, tu nádr nakonec vyčistili, ale nechali si zaplatit vekerou předchozí práci + 3x palivový filtr, naprosto zbytečně vyměněný katalizátor také. Neměl jsem tu sílu se s nimi tehdá nějak více přít. Ale jsou to fueři, kteří podobné věci dělají dodnes. Nechápu, jak můou jetě fungovat - zoufalí lidé, kteří tomu nerozumí věří těm jejich lím.
Od té doby jsem měl auto v servisu u jen jednou v ofiko Citroenu. U Xantie od někud unikala LDS. Tak pánové vyměnily těsnění pod středovou přední koulí, e to je OK, e to zřejmě bylo ono (70Kč těsnění + 500Kč práce). Za dva dny jsem dojezdil, skutečné místo se zvětilo - trubkohadice k posilovači. No byl jsem z ofiko servisu hooodně zklamaný.
Od té doby 11 let jsem v klasickém servisu nebyl. Pouze 2x u Jumepa, který je úplně jiná liga ne ti rádoby servisáci. Jen jsem hrozná drgrele, a později mě trápilo svědomí, e jsem Jumepovi nechal málo za práci...
Prostě a se začnou věci nazývat pravými jmény. Tedy "cena za práci" x "cena za díly". Servisy, které si vlastně na servisy jen hrajou, aby podojily lidi. A lidé si začnou ceny dobré práce váit více, ne ceny dílů... to bude paráda.
Vdy mě pobaví, kdy si někdo kupuje něco přes známého v autokelly s údajnou 40% slevou.... No taková sleva se váně vyplatí, hlavně, kdy se kupuje díl, který je v kelly naceněný tak, e je i o 500% draí ne v jiných běných obchodech. (jsou i výjimky, které nejsou předraené, je jich málo) Nicméně vyuití autokelly chápu ve chvíli, kdy je třeba mít něco druhý den ráno a není jiná monost...
Doufáku, to je pěknej peek. Mrzutá situace a blbá zkuenost.
Moná kdyby jsi nechal původní dvouhmotu, nejezdila by do dnes? |
| |
| |