Tony_Z
|
12.01.2019 17:51 -
Re: Auto táhne do strany
|
|

|
Rio11 napsal(a): To jako myslí váně ? Proč je to hloupost ? Tak z mého pohledu. Kupuji auto aby mi co nejdéle slouilo bez zbytečných dalích nákladů, aby bylo bezpečné ( co s křivou kastlí neodborně opravenou nikdy nebude ) a spolehlivé. Kdy kupuji auto mám sebou dalí osobu co mi to prohlédne a pokusí se najít vechny moné problémy, ten nejzásadnějí problém je právě bourané a křivé auto, take takové auto kdy odhalím tak se okamitě otočím a odcházím. Jo a jetě kdy je auto křivé po nehodě tak to byla u celkem rána, a to se dá poznat u z prvního ohledání a kdy nemám jistotu tak ne ho koupím tak si ho nechám pořádně prověřit prohlédnout a zkontrolovat třeba i udělat geometrii, a pak teprve se rozhoduji o koupi.
Aha, ty jsi asi velkej nerv, co? 
Take nakonec to moné je si koupit takové auto... Ale člověka, co tak pořídí povauje za blbce....
Si asi nevzpomíná, e bylo naprosto běné, e se z více aut dělalo jedno? Hezky navoněné, aby nikdo nepoznal. Třeba má taky takové. 
A ne kadý je tak chytrý a bystrý nebo bohatý jako ty, aby si koupil auto bez chyby jako ty. A pokud u se tak někomu stane, nemá vůbec ponětí jakou má to auto historii, udělal na tom u ve, co ho napadlo a stále ho zajímá, zda by to nelo nějak vyřeit, tak je jistě zvědavý na tebe, abys napsal, e u nás není moné, e to je hloupost koupit takové auto a zajel si na geometrii 
Fakt jednička. |
| |
| |