Tony_Z
|
08.01.2019 11:36 -
Re: Prokluzování spojky
|
|

|
blerio napsal(a): Zdravím pánové, před vánocemi mi začala prokluzovat spojka u C5 2,0HDi 80kW. Stavoval jsem se v servisu, kde mi nacenili jenom spojkovou pětidílnou sadu na cca 19 tis. Je to normální cena, nebo se lze dostat i níe ?
Měnil jsem si loni sám (s dálkovým dohledem Jumepa ) na RHZ, pouitý matro LUK (LK 623304100, LUK623304100) - 2322Kč za materiál. (Dvouhmotu jsem nechal původní, patná nebyla.) Zatím najeto 30K km a spojka pracuje pěkně.
Nyní je cena vesměs stejná .link.
Bylo tedy pěkné "sraní" doma na koleni. Pokud je dvojhmota jetě jak tak dobrá, tak si myslím, e na ten ná starý purk je nová zbytečná. Nebo to auto plánuje mít nějak extra dlouho?
Najdi si někoho, kdo tě nenatáhne, dá ti tam tuhle sadu, dá mu třeba 3500Kč za práci a má to vyřeené za 6K. 19K je fakt střelba.
Nebo pánové, kteří se tím ivíte... Kolik si myslíte, e by bylo tak optimální za práci za výměnu spojky? (Je paráda, kdy někdo řekne, e je straně lacinej, ale prodá díl 2x dráe, ne koupil - to je pak dost nefér. ) Prosím rozepsat, čas, know-how, rizika, daň. Myslím, e by to mohlo být zajímavé čtení. |
| |
| |