Ferro
|
02.11.2018 09:21 -
Re: Indikátor hladiny oleje
|
|

|
Zdravím kolegové a kvalifikovaní odborníci, dovoluji si vás poádat o radu, info,.... prostě o POMOC.
Připravuji se na technickou a protoe vím, jaký je to v současnosti opruz, tak jsem vlezl i pod auto, zda se někde neprojevuje volaaký únik kapalin, neb si navtěvu STK nechci 2x opakovat. No a na vaně kapka a na plastovým krytu pod motorem mastnej flek. Pátral jsem po příčině a zjistil, e se jená o únik ze snímače hladiny oleje. Pravděpodobně prosak skrze kontakty, protoe je zaolejovaný i kabel ke snímači a je plný konektor. Byl jsem v citroenu v Č.Budějovicích, kde jsem se dozvěděl, e na motor EW10A a moje VIN:76645041 ji ND nedodávají a na víc (moná proto, e se tam motal majitel) mi nezdělil č. ND Citroen, ani č. OEM. Take jsem poněkud nahranej a nevím jak to vyřeit. Myslíte, e by bylo moné to nějak elektronicky vyřadit, nebo trvale proklemovat v konektoru a ten močící kontakt natvrdo zalejt epoxidem, aby to neprosakovalo?? Nebo můete někdo poskytnout to číslo OEM? Já ten snímač zkouel najít v e-schopech na webu, ale bohuel jsem nic nenael. Tak snad, moná s tím OEM bych byl úspěnějí.
Díky za kadou pouitelnou radu. |
| |
| |