jruze
|
29.10.2018 08:08 -
Re: Výkon motoru
|
|

|
Petrol3883 napsal(a): Děkuji za odpověd , myslel jsem si to e to bude mít něco společného se sáním vyzkouím a dám vědět jak jsem dopadl
Tenhle ,,turboefekt" můe dělat váha , ale také třeba načatej elektroventil turba - netěsnej,přidřenej (tento turboefekt je víc patrnej a častějí na biturbech a tam váha neodchází a dělá to elektroventil) ecu mu dá příkaz ale jak je přidřenej nebo propoutí a nedostatečně otevře(přidá na turbu) ecu ,,přidá" poadavek elektroventilu a ten překoná odpor a otevře víc - tím se stane e auto vyrazí (mohlo by být i znát eauto jakoby jetě přidá i po ubrání(nebo ustálení polohy pedálu - jednotka zároveň reaguje na mnoství vzduchu v poměru k správném poměru paliva)- je to nepatrná prodleva. na biturbech je to markantnějí díky výkonu motoru. - na váhu se to svést dá a má na to vliv a to kupodivu i kdy má v měřených hodnotách dobré hodnoty( na jedné C8 jsem si u nevědel rady tak jsem dál jinou váhu (hodnoty stejné s původní) a auto jelo jak načipované - nepochopil jsem ale uspěl |
| |
| |