budo
|
28.10.2018 13:58 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
|

|
Ahoj. Máme C5 II Break 2.0i r.v. 2005.
Před hoďkou přila ena k autu a bylo vysklené zadní sklo.
Někdo prý viděl padat větev ze stromu, pod kterým auto stálo. Co se ale stalo se pořádně u nedozvíme.
Před cca 14 dny na autě autoelektrikář opravoval ovládání mikrospínače zadního skla.
Vyřeili jsme to extra drátkem, který jsme táhli po okraji skla zevnitř, na pár místech jsme ho přikápli vteřiňákem a přelepil jsem ho pomocí stříbrné Duct-Tape. Jeden ze roubů elektrikář odvrtal, protoe se protikus (asi nějaká matka) protáčel. Byl to levý ze dvou roubů na plechu zevnitř pod otevřeným zadním sklem. Ten roub drel krycí plech, pod kterým je elektrika. Pak tam u ádný roub nevrátil s tím, e prý není potřeba, protoe "to drí jetě tady, tady, tady a tady".
Nevím, co si mám teď myslet.
Mohlo to sklo prasknout nějakým pnutím po 14 dnech jedění kvůli tomu, e tam nebyl tenhle roubek? Přitom ale ani předtím tenhle roubek nic nemohl pořádně dret, protoe se protáčel a byl jakoby navolno.
Nebo mám hledat nějakého vandala?
Nebo zjiovat, jestli fakt větev?
Na 99% viník neexistuje nebo i kdyby to někdo vysklil, tak stejně nikoho nenajdeme. Zajímá mne, jestli to mohlo prasknout nějak samo.
A zároveň budu potřebovat sehnat náhradní sklo. Ideálně pouité za nízkou cenu. A fachmana, který to dělá kvalitně. Díky za případné názory a rady. |
| |
| |