robo
|
07.10.2018 11:20 -
Re: Auto táhne do strany
|
|

|
Myoun napsal(a): Dobrý den vem,
prosím o radu či zkuenost: mám C5 III., 2008, najeto 288tis. km a delí dobu mám problém, e při rychlejí jízdě, hlavně tedy na dálnici, auto táhne na pravou stranu. V podstatě čím rychleji jedu, tím více. Ač je dálnice naprosto nová a rovná, tak prostě nemůu pustit volant, protoe bych za chvíli skončil v pravém svodidlu nebo příkopě. Mám to opravdu dlouhodobě vyzkoueno, tudí vliv cesty či pneumatik vylučuji.
Geometrie byla několikrát řeena a je prý OK. Nic jiného, ádný problém v Citroenu nenali. Podotýkám, e auto je velmi dobře servisováno, na přední nápravě má téměř ve nové, v minulosti byly měněny i oba přední hydro tlumiče (písty).
Vimnul jsem si vak jetě jedné věci, a sice e při různých polohách nastavení výky je pravá, přední strana vdy o něco málo, asi tak 1 - 1,5 cm níe. V Citroenu mi řekli, e se to nedá samostatně nastavit, e se nastavuje pouze výka přední a zadní nápravy, ne vak jednotlivých kol.
Nemáte někdo podobný problém či zkuenost, prosím?
Děkuji moc.
chod na geo tam kde to vedia. to ze si bol v citroene absolutne nic neznamena
uvidis, a porovnaj si potom protokoly , v najhorsom das 20 euro a potvrdia ze geo je ok...
a nezabudni kluce v zapalovani aby bola v jazdnej polohe |
| |
| |