| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK |  |
63zdenda
|
28.09.2018 20:54 -
Re: dojmy z STK
|
|

|
Jardo ty jede pecky, jetě dva příspěvky a odvezu auto do rotu ohledně starého vzduchu v pneumatikách. 
Ohledně té ručky bylo řečeno slabí účinek, ne skoro ádný, nebo e to je na vyhazov.
Malý orezlý prouek na kraji kotouče byl, nedivím se, bo auto stálo bez hnutí týden ve slubě, kde 3x silně prelo i s kroupama, no a nejsem profesionální závodník, abych jezdil brzda plyn, po tvojí projíďce, kdy jsi po startu neodbrzdil ručku a jízdě brzda plyn jsem přijel domů s čistými kotouči, akorát jsem uklízel asi 2 hoďky ten můj bordel v kufru, byl po brdění rozházenej po celém autě. 
Ne jsem od tebe odjíděl, konstatoval jsi, e mám auto v dobrém stavu, tak kde je chyba? 
Jinak ručku pouívám z nutnosti asi 2x za den, vdy kdy ráno jedu do práce a z práce, kdy musím stát v dost velkém kopci, abych za sebou mohl zavřít, nebo otevřít bránu u baráku, kdyby nefungovala, měl bych po nové bráně a to by mě ena asi vykostila, dokonce fungují i rozjezdy do kopce, kdy je přibrděno asi na 2 vteřiny, ale ty má ručku u své X7 vyplou, tak jestly o tom ví , jinak jetě po koupi blbnul zadní pravý třmen, bral jsem od tebe, kotouče jsou dostatečně silné a rovné, destičky tam jsou nové pár měsíců, tak jsem snad udělal dost, aby ohledně ručky bylo ve v normě a jak jsem psal, pouívám jí několix denně a ádný problém jsem s ní nikdy neměl, asi tak. |
| |
| |