tankista
|
15.08.2018 12:57 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Pagvelius napsal(a): Zdravím vechny. Někdy v blízké budoucnosti bych si chtěl koupit C5.
Co je jiné po technické stránce u modelu po faceliftu (2004)? Četl jsem tu jen, e snad spolehlivost by měla být lepí. Jde mi o to, jestli mam v dnení době spí vybírat a to auto po faceliftu a vyhnout se původní C5, nebo je to jedno.
A pak se tu na fóru moc nepíe o motoru 1.8i. Jen e se lidem zdá slabý a je vysoká spotřeba oleje. Kdybych odfiltroval tenhle, tak mi zbývá jen 2.0i (větí u nechci).
Chtěl bych spí benzín, pro mě by byl asi vhodnějí. Diesel bude hlučnějí. Rád bych jetě věděl, kdo měl monost jezdit s benzínovým i naftovým motorem, jaký je u C5 rozdíl v hlučnosti v kabině.
Zaujal mě teď tenhle inzerát: .link.
Brali byste něco takového? Vidíte tam nějaký problém jako zkuení majitelé C5, kterého si já nevimnu? (Je mi jasné, e km zřejmě neodpovídají skutečnosti.)
Vem děkuji předem za odpovědi.
Záleí spí jaké vzdálenosti bude jezdit-diesel je vhodnějí na větí vzdálenosti.Jinak je celkem jedno jestli má diesel nebo benzin.Hlučnost je asi to nejmení co bys měl řeit.Mám X7 v dieslu a o motoru skoro nevím.Ale veobecně je 2,0 nejvhodnějí motor-ty 1,6 a 1,8 jsou dost namáhané-vem si e auto má přes 2tuny hmotnosti a kdy je v plném obsazení tak tím tuplem.Co se týká faceliftu tak to musí říct jiní ale myslím e spí jde o vzhled ne o zlepení vnitřností auta-já bral podle vzhledu a zamiloval jsem se do X7 |
| |
| |