Mikra
|
12.08.2018 19:09 -
Re: Výměna motorového oleje
|
|

|
vilous napsal(a): ... opakuji mas problém s motorem a olejem to jen dočasně zakrývás.
To nemusí být nic váného, u 11 let ojetého auta prostě ztráta tesnost pistu ve válci. Dá se to poznat zmerenim komprese. Ale prostě je to potřeba řeit a pokud ne tak bych auto po tobě nechtěl koupit.
Asi jsi nedokonale četl můj příspěvek. Psal jsem, e mi dali INEO v 60k km a ten sráč mizel. ádný 11 let starý auto. Prostě ten motor byl vyvinutý s olejem 5W40 a kvůli euroekopakům začali dávat řidí. Nic jinýho se na motoru konstrukčně nezměnilo.
A jetě bych docela rád věděl, jak jsi přiel na to, e by ti z motoru olej nezmizel, ani kdyby to byl vegetol. Má to něčím podloený? Zkouel jsi to? Zkusil jsi na svých třech X7 nějaký jiný oleje? Nebo jenom jezdí a po čase koupí jiný auto, který taky bude mít jen na chvíli, take ti nestojí za to se starat, co do něj kdo naleje? Moná e bude větí smůla koupit auto po tobě ne po mě. A navíc já ho ani nehodlám prodávat. Já se o něj starám, aby mi vydrelo jetě dalích 10 let, pokud budu jetě dýchat. |
| |
| |