vilous
|
12.08.2018 09:01 -
Re: Výměna motorového oleje
|
|

|
Byl jsem si na 111% jistý, e se někdo ozve, abych si to nastudoval. Bylo to rychlejí ne jsem čekal. Opravdu prosím nebrat osobně.
Já nic studovat nechci. Já mám auto na jedění a ne na studování, na to jsou odborníci. Souhlasím s minulým příspěvkem, e i ti mohou být bídní, ale statisticky vdy o řád lepí ne amatéři. Oleje mají desítky měřitelných parametrů, ale kromě pár ani gigantické firmy nejsou schopné říci, zda daný parametr něco ovlivní. Proč bych to měl studovat? Oleje jsou čím dál draí a sloitějí aby hůř mazaly. To není vtip, tlak na spotřebu, emise, tisíc předpisů... nutí výrobce aut sniovat tření třeba o jedno promile a tím i horí mazací schopnosti.
No a kdy to zobecním, proč bych měl při výměně okna studovat výrobní postupy různých skláren, při opotřebovaných sedadlech studovat chovy krav v daných zemích...
Opakuji - mám auto na jedění a ne na studování a kdy mám problém, tak to dám více znalým lidem. Je to obecný trend, který těí naich pár fachmanů a servisy vech úrovní. Na ministerstvu dopravy někdo myslel (co je vzácné) a od podzimu nebudeme muset mít árovky a pojistky. Pochopili, e xenon nebo LED si nikdo nevymění a za tmy a detě na silnici u vůbec ne.
Psal jsem, e tento web čtu léta celý. A letos vidím ohromnou změnu. Dříve byly 3 dotazy denně na výměnu rozvodů, jak vyměnit klikovku
Prostě sloité operace. A letos utrum. Lidi pochopili, e si u nic neudělají. Kdy to přeenu, tak za pár let budou tato fóra o barvě koberečků, nic jiného amatér nezmákne. No a olej do toho patří, kdo by se na to... |
| |
| |