jruze
|
14.06.2018 16:33 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
mira1972 napsal(a): Ahoj vem, mám velký problém mám C5 Break 2007 100 Kw automat am6 20gk05 . Ji po třetí za rok se mi protočila poloosa v diferenciálu. Jsem z toho u na práky první oprava výmena diferenciálu(pouitý) 25000, po druhé jsem sehnal diferák z vadné převodovky , nové poloosy mechanik co u nás dělá automaty se s tím jetě nesetkal , převodovku měl rozhozenou a řekl, e je OK tak nevím mám sto chutí to zalít metalickým lepidlem a dát tam novu polosu . Poloosa je v diferáku zastrčena tak na 3 cm. Nemáte s tím někdo zkuenost ?
Dráky poloosy jsou +- 5cm - měly by být a nadoraz . kdy je poloosy zstrčená v převodovce je kloub nadoraz v převodovce? jestli není je tam něco patně a i kdyby to bylo načipované tak to nemůe trhat dráky - to by biturbo nevyjelo ani z vrat i tam jsou dráky shodné.(jestli je jen na 3cm tak se ten kloub bude vyvracet - tak trochu by si toho měl mechanik vimnout) Mám tu dvě AP - na jedné podle veho KO čerpadlo a na druhé KO měnič(ta je z mé x7 - ta jezdila do zahřátí bezproblému ale při jízdě nad 50Km začala klouzat a hlásit chyby - na kratích a nebo v diag byla chyba přemostění měniče - dával jsem jinou s malím nájezdem (80000Km) , druhá je z koupeného auta a byla sice bez chyb ale nulové otáčky na výstupu = předpokládám e čerpadlo ale nevím. |
| |
| |