jindra pro
|
05.06.2018 21:51 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
Koupil jsem v únoru 2014, najeto 99 000, nechal jsem hned vyměnit preventivně olej pruplachem, nalili tam Motul multi Atf, který jak jsem tu u psal, splňuje snad vekerý normy. Převodovka řadila v pohodě, ale bylo to takový vechno tvrdí. Nechal jsem minulý týden vyměnit znovu olej v Praze Vrovicích v servisu APPservis, který se zabývá opravami převodovek. Na Facebooku mají celkem sluně hodnocení. Vyměněn olej opět pruplachem, pouívají Ravenol. Podle vin nali, e tam patří jws 3324, co jsem jim říkal, stejně si to ověřování. Nalili tam RAVENOL ATF T-WS Lifetime. Je to malá dílna se třemi hevery, současně dělali dalí 2 auta. Objednávka přes internet, celou dobu jsem byl u toho. Provedli výplach celkem cca 8,5 litrů oleje, potom přes vypust zkontrolovali hladinu, reset přes diagnostiku. Jen asi neřeili 60 stupňů. Před výměnou technik auto projel v okolí asi 6 kilometrů, po výměně opět projíďka. Cena 7760 Kč, nejsou plátci daně. Auto ihned po výměně přestalo skubat při prehozeni páky z P na D, nebo R. Toho jsem si vsimnul před výměnou. Nevím, zda to skubalo kdy jsem to dovezl, zda to dělalo před první výměnou. O víkendu jsem najel cca 300 km, mám pocit, e se převodovka zklidnila. Před tím jsem měl pocit, e jsem přidal trochu plyn a převodovka hned začala přemýlet jakou rychlost tam dát, zbytečně podřazovala. Take to snad někomu v Praze pomůe.... |
| |
| |