xantia.hd
|
05.06.2018 21:45 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
|

|
martan61 napsal(a): Zdravím přemýlím, e si také pořídím Lexii z číny mám motor 1.6HDI 2006 a chtěl bych nějakou funkční můe mi poslat odkaz který typ to je ? dík
Poprosil bych té o nějaký odkaz a tip, chtěl bych koupit, co je vyzkouené a funguje. Koukal jsem na nějaké čínské, třeba tady .link. ale určitě nechci koupit něco, co bude celkem nanic, na to mám diagnostiku Delphi, která třeba na vyčtení chyb vyhoví, nic jiného u u PSA neumí. Moná to někdo ze zdejích pánů odsoudí, ale měl jsem a mám diagnostiku Fiat/Alfa/Lancia, která běela na ELM327, legální SW EcuScan stál 49 EUR a v této ceně jsou i nové upgrady. Fungovala a uměla spoustu věcí. Fiaty v rodině u nemáme, zato Xantia, C5 II a C5 X7, P208 a tak bych rád zase něco doma měl, pouze pro svoji potřebu, nikoli pro jiné nebo výdělek. Jeliko lhůty na nějakou diagnostiku jsou v servisech docela dlouhé (vím, jak dlouho jsem čekal, ne jsem mohl přijet na povolení jednotky taného, přitom to bylo na dva kliky hotové), zlobil mi nějaký park. senzor - to samé. A taky to něco stojí. Vím, kolik pro servisy stojí diagnostiky, přípravky atd, take chápu e na to musí vydělat. Ale občas je lépe, kdy se člověk můe nad něčím zahloubat sám, obzvlátě kdy se u nás celý tým mechaniků Citroen včetně techniků rozprchl (stačilo mi, jak nevěděli, jak vyzkouet, zda jednotka taného po aktivaci funguje jak má) Take předem díky za odzkouený tip |
| |
| |