Jako člověk který tomu tematu vůbec nerozumí - take asi neobjektivní musím napsat e u je nejvyí čas to ukončit.
Je to stejné jak sledovat politiky v nedělní debatě , taky nikdy neuznají e se mýlí... Je to stejné jako pan Růyčka.
A vzhledem k tomu jakou mám s tebou Jardo zkuenost ,tak se rozhodně přidávám na stranu čtyřicetdvojky.
Mě si také vykládal e mám debilně přidělaný kryt motoru a já ti odpověděl e to auto jezdí jen k tobě take jsi to musel být ty...
Ale né, tvrdoíjně si tvrdil e takhle by jsi to v ivotě nepřidělal.
Aféra FAP mi taky na věky zůstane v hlavě . ( Jeden den se zdál moc průchozí nejspí jen proraený a druhý den mi ukazuje jak byl totálně ucpaný)
Moná by jsi se měl víc soustředit na práci v dílně místo psaní nesmyslů na netu.
Myslím e nejsi úplně marný mechanik , e dokáe auto opravit , vyřeit spoustu problémů a i lidem někdy uetřit peníze.
Ale to co jsi zde na 4 stranách diskuse vypotil , tomu asi rozumí jen ty...

Zkus si to projít znovu celé od začátku. Kličkuje jak zajíc, teorie střídá teorii a nikdy neuzná chybu. Kdy něco napíe Pat Mat tak zase uhne na jinou stranu a příběh jede dál ve stejném duchu.
Vak to Pat Mat tím nekonečným příběhem pěkně okomentoval...
Vykali se na psaní ,to evidentně není tvoje parketa. Makej na autech a ve zbylém čase se věnuj manelce a rybám.
Bude to pro vechny lepí...