jruze
|
27.05.2018 12:13 -
Re: Jak funguje hydractive 3 / 3+
|
|

|
del42sa napsal(a): opět, hezká sebeironie od někoho jako jsi ty  Slovo sebereflexe ti zřejmě vůbec nic neříká... nevadí.....
Mimochodem u podruhé ti píu, e odpověď/vysvětlení jsem ti dávno napsal  a víc s tebou nemíním ztácet čas
PS: z toho obrázku co jsi postnul je poměrně snadné pochopit (pro větinu lidí), jak vlastně ty ventily v BHI fungují a k čemu slouí. Rozhodně to není k potlačování náklonu, ale pouze ke změně světlé výky.
a "prototip" se píe s tvrdým y
Nemá pravdu - to si ověří kadý na svém autě s hydrou(pří dlouhém prudkém brzdění a do zastavení e bude mít předek podstatně vej a následně klesne = po dobu brzdění do přední části hydraulického systému se ,,nějakým způsobem dostane větí tlak" - sice nevím kudy jinudy ne přes ventyl v BHI ale prostě něco se snaí zamezit pokles př.nápravy a naopak sníit zadní část odputěním tlaku a do uvolnění brzdového pedálu - proto se stane e zadní náprava je ní(kvůli odtlakování-sníenému tlaku v okruhu) a následně po uvolnění brzdy se dorovná do správné polohy. toto si ověří kadý sám na svém autě. Čímpak to asi můe být ? A ano u podruhé si stojí za blbostí a u podruhé ti píu e ventyly v BHI slouí k vyrovnávání vejky a to v jakékoly situaci kdy korektor zaznamená změnu = při brdění dochází vlivem setrvačnosti ke změně (předek dolů - zadek nahoru) a co jiného ne ventily v BHI toto můe udělat-vyrovnávat(aby k tomuto nedocházelo) ? Nebo co jiného v tomto případě vyrovná vliv setrvačnosti nebo e by na C5 s hydrou nepůsobyla setrvačnost (protoe jinak to není moné a chovalo by se to jako jiná auta bez hydry kdy má auto zadek o půl metru vej) Ale má pravdu jako kadej teoretik - já jsem praktik a na rozdíl od tebe vím jak to funguje v praxi. (a právě z těch obtázků je patrno e BHI a ventyly vněm reagují na změnu veky ke které dochází vlivem setrvačnosti ale to u jsem psal)
A omlouvám se za pravopis = nejsme ve kole,nepíeme diktát - jsme v technické části C5clubu a to i y určitě nezmění funkce systémů ale děkuji za upozornění. |
| |
| |