jruze
|
19.05.2018 08:33 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
Já se do té vaí debaty u nebudu moc zapojovat - jen e ti co mají euro 5.(a jiný ne origo olej) myslím vichni popisují ,,nečisté" řazení - tedy u 3.3,150Kw a i 120Kw - vichni to povaují za vlastnost - já nemám z tchto vozů ádný,ale mám biturbo v AP a staré RHR ale s převodovkou z auta s euro 5.najeto 80000Km (měněnou z bouračky která má JWS ) mohu říct e ani jedna převodovka nemá tuto ,,vlastnost" . Teď jsem tu mněl jednu 150Kw(naleto +- 100000Km u které je také měněn olej (také proplach a nějaký jiný) a ta převodovka podle mne neřadí tak jako moje euro 5.ková (toho pána jsem odmítl mu měnit olej a doporučil jsem proplach - nevím jestli je to stavem AP,olejem nebo čím ale není to ono jak by se mělo chovat řazení u auta ve 100000Km ale je to 150Kw a nečisté řazení popisují tí co mají euto 5. tak je to doufejte vlastnost euro 5.ky) Myslím e jeden z těch popisovatelů je i ,,IGOK" a tomu se měnil té tento olej - po několika tisíci Km toto myslím také začal popisovat. No kdy vám příjde 0.10,- /Km jako likvidační cena ? je to vá boj |
| |
| |