HELLMUT
|
15.05.2018 21:44 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Konqui - ne jetě jsem X7 neměl.
Jednou jsem v ní seděl a bylo to trochu klaustrofobní ale a uzraje čas tak mi asi nic jiného nezbyde protoe ti dávám za pravdu
e asi neexistuje v dané cenové relaci nic obdobně pohodlné .
Problém je (nejen u X7) e dnes nikdo z výrobců nemá zájem aby auto vydrelo 20 let.
Čím novějí,tím mení výdr.(pračky, myčky,bojlery počítače telefony atd.jene to nejsou věci za statisíce jako auto 😥
Čtu to tady jak na X7 odchází chladiče, čepy,ramena atd.
Olej do automatu dvakrát draí ne do mojí II.(jedničková co mám se čtyrkvaltem řadí jak za mlada a má půl mega najeto. Pochybuju e tam někdo olej vůbec někdo měnil.)
Moná podléhám zdejím hejtařům a jsem k X7 neobjektivní ale vidím to vude okolo sebe - čím novějí,tím mení výdr..
A do tohoto ten německý design . Citroen má vypadat jak létající talíř ufo a ne jako Audi 
Jsem asi trochu magor ale kdykoliv sednu do nějakého jiného auta, soustředím se jen na to jak je to tvrdé ,jak mě to natřásá zadek.Nic jiného mě nezajímá, ádná věc na autě pro mě není důleitějí ne měkoučko. A to klidně jezdí na jeden válec ctyřicítkou, hlavně a to houpe a nedrncá.
A jak jsem u psal E klasse je jiný finanční level. Ale jinak to byla nádhera se v tom Mercedesu vézt...
Jene kolik stojí měch a kolik koule? |
| |
| |