jruze
|
08.05.2018 08:20 -
Re: Motor běí na 3 válce / C5 I 3.0i 24V
|
|

|
havlis napsal(a): Kdy nastaruju, tak motor asi 20 vteřin běí na 6 válcu, ale a se lehce zahřeje, tak to z nějakého duvodu vypne 3 válce. Tlaky motoru jsem měřil a jsou dobré a vechny tak nějak stejné. Svíčky jsem dával nové, taky nepomohlo , Měřil jsem i tlak paliva, ten je taky dobrý, zkouel jsem i vstřikované mnoství, to je taky stejné, prohazoval jsem i vstřiky ze zadních válců, a děla to furt to samé. Sundal jsem i výfuk i katalyzatory a jsou odpojené i lambda sondy. Proměřoval jsem i kabely k řidicí jednotce. Na Lpg to děla i na benzín. Jednotku LPG jsem obeel a zapojil jsem na přímo vstřiky, taky nic. Poslední co mě napadá je ŘJ motoru. Nemá s tím někdo zkuenost?
Přesně toto to dělalo auto po zakladatelce C5clubu Darje - tak jsem ho vzal na projíďku po dálnici 30Km tam 30. zpátky po mém a bylo po problému Jezdí krátké trasy a jen pomalu na malé otáčky ? Jina na jednu řadu válců běí ale neuveze se - to je to e si vichni myslí e benzín je na krátké trasy to nejlepí - jemu krátké trasy kodí víc ne naftě. |
| |
| |