jruze
|
19.04.2018 20:34 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Co je to "origo" ventilky ? Origo bych chápal jako e Citroen. Ale Citroen nikdy "ventilky" neměl, pouze dlouhé válcové hlavice roubů pro jejich systém doplnění. Vechny "ventilky" na koule byly druho a třeti výroba. Závit v kouli je M9. Ve staré "dělené" ( DS ..) je to M7. Ventilků mám za ty roky velkou sbírku. Dělal to např Tecnosir systém Valprex .link. dělají i na c5 rouby .... Se zpětným dvojitým ventilkem byl výcarský systém, mám jich plno taky, výrobce nevím, pak to dělaly různé garáové firmy .... Tlakový snímač bys potřeboval do 200bar aby to vydrelo...
Ty koule byly myslím na autě z D ale měl jsem i z CH tak nevím je to víc jak 25 let - byly na ,,plasáku napřed přeloeno na z D a potom na CH - mělo vyraené úředně vín . Jinak tu mám objimku na xantii z. statik a dva klouby (nové ) nechce ? (nevyzvednuté )
Nebo myslím e měl dofuky tuím austin ale u si to moc nepamatuji a ani nevím s jakými tlaky to bylo.No jsou tu talenty na komplikovanost a nesmysli e na ně ádná automobilka nemá. |
| |
| |