DeFuckTo
|
16.04.2018 14:23 -
Re: Z auta se stala modla, ikona, nepostradatelná věc ???
|
|

|
autodiag napsal(a): v cem ? podle me je to vystihujici....
ale musim rict ze bohuzel i v tomto oboru jso lide a lide...v dobach boomu GSM jsem vlastnil servis telefonu...nekdy se deli neuveritelny veci kdyz telefon nemohl byt hotovy hned..
ted mi prijde ze lide jsou ve vymluvach proc auto nutne ale fakt nutne potrebuji cim dal dokonalejsi...
Tak krom jiných třeba cena a nutnost provozuschopnosti..
Kdy se u nás v práci někomu rozbije sluební telefon, dostane novej, protoe to stojí prd a jsou zásoby.
Kdy se nám rozbije sanitka, tak dostaneme náhradní ne se opraví..
Pokud se bavíme o morálním právu - pokud se automobilka (třeba Hjundaj) kasá, jak jsou nejlepí, měly by náhradní auta k záručním opravám dávat automaticky. Ty dalí, které se zas kasají, e jsou draí ne ostatní, protoe jsou kvalitnějí, prémiový atd, to samý...
Dal jsem svůj telefon na záruční opravu a byl mi nabídnut náhradní. Ale ten jsem nepotřeboval, protoe jsem si koupil jinej, auto bych si jiný nekoupil. Nabízí se klasická půjčovna, ale to je zas krapet něco jinýho (a dost draího)..
jruze napsal(a): (dostal zaplaceno za rychlost ,ochotu a jeho volnej čas)= to je můj přístup k problémům ne čekat dobu vyřízení záruky a jestli výrobce uzná-neuzná 
To je přístup pěknej, ale ne kadej si ho můe dovolit a nezbyde mu ne čekat.. |
| |
| |