jruze
|
12.04.2018 06:41 -
Re: Z auta se stala modla, ikona, nepostradatelná věc ???
|
|

|
No dnení národ a na né mnoho vyjímek (a to bývají větinou tací kteří pracují sice v jiných oborech , ale se stejnými zkuenostmi) - ti to pochopí, je tokovej e snad absolvovali kolu ve které je učili jen jak vydupat se slubami a lidmi co je poskytují = doslova a do písmene ,,ná zákazník ná pán"(to je dobře zneuitelné heslo) = ty jsi můj sluha a já tvůj pán = ,,buď rád e jsem ti nějakou práci vůbec dal a e ti za ní něco dám bohuel se toto nějak moc rozmáhá - nikoho nezajímají okolnosti které se odehrávají v zákulisí poskytovatelů slueb a to e třeba dnes to funguje u dodavatelů tak e 50% dílů jsou unty ale hned a na zn. díly čeká třeba týden (a to mi auto mezitím odjede s náhradním řeením abych alespoň dodrel termín) to nikoho nezajímá, to e xx zákazníků přijede do servisu s nějakou závadou a spoléhá na to e na pravej důvod jeho návtěvy nepříjde(nesouvisející závada) a při vyzvednutí z opravy okamitě odhalí závadu která při předání do servisu ,,nebyl" a reklamují ,někteří netuí e novějí auta mají deníky závad ve kterých je historie včetně Km kdy se objevila atd.. ale té závady si a do předávání auta do opravy nikdy nevimli, nebyli tam atd.. - je to takovej zvlátní svět, zvlátní doba (moná je to chudobou, nebo jen vyčůraností ). (občas je mi z toho smutno) a to není jen servisní . |
| |
| |