PATaMAT
|
02.04.2018 15:14 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
autodiag napsal(a): Nechapu treba MATaPAT resp jeho cenovou politiku..bud to dela z lasky k motorizmu a nebo je tak pro radost protoze ,uz spi v sede z toho kolik ma pod polstarem 
Luki_C5 napsal(a): Nevim co se vam nez nezda, Opravna sada skf je asi 2400,- na jednu stranu. Kde jsou manzety,zavlacky,podlozky,vazelina a hlavne ty nervy. Ja osobne to delam 6-8 tis a nekdy jsem rad ze je to po sesti hodinach hotove.
jruze napsal(a): Já mám pevnou cenu 5500,- a potom + ( protoe ani za dobré ceny starích dobrých dílů se do té ceny nevejdu ) a pokud se jedná o náboje? - klidně mu tam přelisuji ty jeho = to je + půl hodiny práce (ale dávám vdy dobré a větinou lepí) , pokud dojde na brzdiče ? (ani 20T lis to nepobere dostat ty rouby ven - zkouel jsem 40T ten ten brzdič rozmačkal) take dost často jiné
Pánové, tak e to vezmeme od vrchu. Luki, kdy dá dvě sady za 2400,- ( 4800,-) tak kde má práci est hodin, kdy to pak má komplet za 6 tis ??? Asi jak píe Martin
.koníček ? nebo někde kecá
Já nedělám levněj jak za 5500,- a běně to v 1 člověku dělám 6 hodin , někdy i více. SKF tam nedávám, dávám Timkeny a ve jiné origo co je nezbytně nutné pro dobrou práci. Manety, dorazy
to je k tomu + navrch.
rouby z brzdiče jdou vyndat lehce rukou, stačí kdy to ohřeje nad 250° C , nemusí nic lisovat
jde to krásně samo, po ohřátí vdy ven.
Tak kdy to tak čtu odvrchu, tak zas tak levnej nejsem, Martine. Tak e já nechápu zas jiné věci co uvádíte
|
| |
| |