konqui
|
29.03.2018 18:58 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
|

|
Pokud vezmu Lexii/Diagbox, tak mám víceméně na vechny Peugeoty/Citroeny = jednorázová investice i do budoucna.
Tady toti nejde ani tak o kolenovrtsví, ale o to, e co si člověk neudělá sám, to nemá. Pokud mám soudit dle sebe, tak:
1) člověk na CCCA, který má údajně lexii má nějakou shit čínu, co s X7 nekomunikuje.
2) autorizák neodstraní např. pípání nezapnutého pásu, s jednotkou přívěsu si taky nevěděl rady (a mi jako amatérovi to trvalo chvilku)
3) Pokud mi servis který tím teda disponuje řekne, e je patný zadní výkáč a on patný není (chyba byla úplně někde jinde a daleko levnějí), tak je to jediná monost jak si to ověřit.
4) Je to jediná monost, jak pravidelně zkontrolovat stav auta a nenechat nějakému výmrdovi (čest poctivým servisům) prachy za nic.
V zimě mi při největím solení odeel zadní senzor. Diag -> pravý zadní, za cca 600 nový, přecvaknutý za minutu práce.
Za mě tedy opravdu nejde o to, e bych nechtěl servisu zaplatit. Ale hold jsem jetě nenael takový, ve kterým by nebyli zmrdi a lopaty. A opravdu se mi nechce investovat do toho, abych pokadé zkouel dalí a dalí a nechával se neustále ojebávat. |
| |
| |