Tak jetě jednou a doufám, e naposledy.
- Nemám přesné rozměry té součástky, ani výkres. NIC. Proto je to pouze nástřel modelu, který sem narychlo vytvořil "od oka". Slouí to k nastínění moností. Pokud by to někdo opravdu chtěl řeit touto cestou (a já bych to úplně nezavrhoval), je několik moností. Buď mi polete pokozenou součástku (ideálně celý mechanismus) a já podle toho doladím rozměry modelu, nebo se ozvu ruskému koumákovi, co ten model u jednou tvořil.
- O kvalitě tisku a nastavení parametrů se tu můeme "bavit" dlouhé hodiny, ale bylo by to zbytečné. Baví mě to a rád s tím experimentuji. Je mi jasné, co změnit, aby to přítě vylo lépe. Je to ale bezpředmětné, páč by výtisk řeila firma, která se tím iví. Dodán by byl 3D model (stl,obj) a poadavek na materiál a provedení. Přece firmě nebudu posílat Gcode optimalizovaný pro moji tiskárnu, ne?
Jen tak pro představu...průměr toho ozubeného kolečka je cca 15mm. Takové detaily, které jsou vidět na výe přiloených fotkách chtějí trochu zvětení.
Podtreno sečteno. Pokud někdo má chu jít touto cestou, rád pomůu.
autodiag: Chlape, raději se tady s tebou nebudu hádat, páč by sme zanesly vlákno nesmyslama. Rád se s tebou pohádám osobně někde na pivu