jruze
|
28.03.2018 09:19 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
|

|
c5vyskov napsal(a): Jako nemusí to být úplně patně... Jestli ten díl při normálním provozu vydrí, tak by pak fungoval jako pojistka, kdy se přítě kousnou lana nebo něco, tak se rozseká u jenom tenhle díl za pětikorunu... 
To ano pokud před zabrděním - pokud po tak to bude muset rozebrat asi toto vyměnit a pokusit se jí znovu nahodit aby se dostala do stavu odbrděno a zaskočila pojistka (pokud to při rozpadnutí přeije motorek a jeho osa (neohne se nebo to nezničí něco jiného atd...) no myslím e zase platí kdy má na opici musí mít i na banány - myslím e to vymysleli dobře ale přidali tam spoustu dalího a sloitého a tak e to ,,dalí" ovlyvňuje chod tohoto celku a bez něj to nejde kvůli otravným hlákám a nemonosti je deaktivovat,vypnout,odkonfigurovat.(normální cestou) - u i to e deaktivace funkční brzdy musí mít trvale rozsvícenou kontrolku (a při porue to řve neustále a cesta třeba 1000Km na dovču atd.. můe být dost otravná) - přidali do toho systém nouzového zastavení a to mohlo být třeba samostatně a dalí (mně se posrala - prdla pojistka v odbrděném stavu a řvalo to pořád včetně signalizace jen proto e nebyla napájená elektronika a tudí nezabrďovala =to jsem věděl i bez toho.)- nestačilo by kdyby mi to řeklo jen při pokusu jí pouít? no a protoe s tím jezdila manelka a je tam nahraná četina která neumí navi a budík (ten je v I) tak neustále volala e jí to něco dělá ne jsem jí vysvětli e na těchto autech si toho nemá vímat. |
| |
| |