| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
20.03.2018 22:50 -
Re: jruze
|
|

|
Alien napsal(a): Chlape. Sakra. Nikdo přece neřekl, e jste něco udělal a pokazil. Jen se ptal jestli se něco nestalo.
Nevím, jak byste reagoval, pokud něco dáte do opravny a pak po převzetí se projeví úplně jiná věc, ne jste to tam dal. No já bych se poptal. To je ve. Ostatní je o ničem.
Bylo to jinak - a podání také bohuel u toho byl jen on,já a mladej - já jsem bezdebat to zkontrolovat,udělat diag , mladej tomu věnoval hodinu kontrolou veho co by to mohlo dělat (konektory,kabelá atd..) a neměl čas i přesto se tomu věnoval a poton jsme nestihli jinou práci- odjíděl a ráno rovnou do práce do ČB a to nestihl to co potřeboval mít hotové a já také ne.Nesouviselo to s mou prací i přesto jsme se tomu věnovali a jestli to ne jsem jel umyl vapkou tak se tomu výsledku ani nedivím.
No asi budu muset být opatrnějí co a v jakém stavu vezmu do opravy - jsem na jednu stranu nepoučitelnej ale budu to muset řeit - smědomí mám čisté .
A jestli ten motor před tím ne jem ke mně vykoupal (umyl vapkou ) tak by mohlo začít zlobit spoustu věcí včetně cívek,snímačů a nevím čeho veho. na motoru je centrální zásuvka elektroniky - jestli se do ní dostala voda.... ale nikdo mne nepřesvědčí e ty rozvody jsou udělané dobře, e není problém někde ve svazku motoru , ale bezpečné vím e to není způsobeno mou prací.
Tak kdo se jetě zapojí do pranýřování ? Posledně byla daleko větí účast.Tohle mne sice nas..lo ale pomalu si zvykám .
No nic mám moc práce - musím dodělat jetě jedno auto (turbo,FAP) do rána(taky pek) a zítra mám jiný program.Tak kdybych hned nereagoval tak neni to e bych dělal mrtvého brouka jen leím pod autem a to jetě musím opravit vodu páč se nemůu ani umít - to ale musím dělat a za světla a a otevřou v horbachu, potom opravit ,jet na STK. |
| |
| |