| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
20.03.2018 22:21 -
Re: jruze
|
|

|
Alien napsal(a): Hoi, hoi, to ani vtip u není. Jsem rád, e jsem nikdy neel do tohoto klubu a zůstal jsem věrný Xantiákům. No slyel jsem tady na to lecos, nevěřil jsem, ale kdy to vidím. koda no. Autodiaga jsem kdysi znal z xmek a byl to správný chlapák, tak se divím, e sem hodil takový zvlátní komentář. No koda. Na staré časy se nezapomíná, holt asi u je jiná doba. Za ta leta (skoro 20) jsem měl mimo jiné tři třílitry (1x XA a 2x C5). Nejlepí motor co kdy citroen měl. Dvě věci se tam pravidelně jebaly. Slovy dvě. U vech generací cívky a u první jetě expanska (konstrukční chyba). Nevím sice nic o diagnostice, pak Růička určitě více, ale pokud jede motor na pět válců, tak to musí asi dělat hodně velký log chyb. Od časování ventilů, polohy vačky a kdo ví co jetě. Třebas se pletu. To u je jedno. Nemá cenu zde cokoli psát. Pravda někde je a nemá cenu ji hledat. Stalo se. Mějte se fajn a a se daří.
Jo ale jen jsem nepochopil proč jsem jhář a jak se mohli uloit nulové datumy v zónách (v ecu) , proč jsou napřeskáčku,myslím e by v deníku měly ty chyby být - nejsou je logické e kdy jsou cívky pod olejem tak se dovedou vyskratovat - počkáme na to a (jestli) sem hodí foto chyb kde jsou tři válce pod chybama a né jen pátý(nafotil si je do mobilu-celá stránka a + jedna na dalí) kde byla chyba ventilu časování (kvůli tomu někdo dělal rozvody a zřejmě i sundaval vanu) pavouk teče také hodně dlouho kdy rozleptal sylenty - synovi jsem řekl a nafití motor aby bylo vidět jestli a jak vypadají závity jestli bude vidět e byly povolované - odpověď byla ze motor je umytej take závity jsou čisté - mladej to s pánem kontroloval a cívky byly údajně pod olejem, chyby smazat ly ale hned se vrátily. A nechápu čím bych to měl-mohl způsobyt ? jen jsem prostrčil jinou trubičku podle pavouka dolů zapojil dole a nahoře - u V6 tam ani kolem rozvodů nevede ádná kabelá a ani tam nejsou ádné čidla. - počkáme na fotky.- jestli je férovej tak je sem hodí. a ano vyhodí to spoustu dalích chyb a můe to rozhodit i spoustu hodnot,ale nevyskratuje to jiné cívky a časování vaček.Přiznám se e o těchto motorech nic nevím a nedělám je ale vycházel jsem z údajů v diag. a nic víc a nic méně jsem ne tu trubičku nedělal a ta s tím (těmi chybami) nemá nic společného.A na podání jak mi to v tenmoment přilo jako reklamace ? jo kdyby tekla LDS někde v místech které jsem dělal ani neceknu a předělám - ale opravovat motor,rozházené údaje časování,chyby na cívkách to se omlouvám jako reklamaci neeeeeeee . |
| |
| |