jruze
|
17.03.2018 23:44 -
Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
|
|

|
cjeky napsal(a): Tak autí u je u jruze, tak jsem zvědavý jak to půjde a jak to dopadne . Bohuel jsem před odvozem auta do servisu nael jetě jeden problém, a to únik z trubkohadice pérování k levé přední kouli  Tak snad se to podaří udělat obojí najednou. Ty trubkohadice mám snad na tom autě prokleté. Nechápu e to vechno začalo tak nejednou téct 
Tu slabou tlakovou má hotovou ale na ostatní bych se dostal a přítí týden ( sylent ramene a dalsi) nepočítal jsem s jinou práci a mám tu dalí nabranou práci . Jen jsem to odmastil a uvidíme jak a kde to teče. Teď to nestíhám dal řeit.
A přibyla nová zkuenost = auto do té doby ne přijelo ke mně bylo v pořádku - po výměně tlakové trubky hydrauliky (té slabé z pavouka) auto hlásí chyby na třech cívkách,chyby na variatorech časování vaček a jetě něco jak velkej předstih??? Take to vyznělo jako e jsem rozházel rozvody (velký předstih,chybné nastavení vaček) a asi vyměnil několik cívek.(na 3.0 i) nebo jak bych si to mněl vysvětlit fakt nevím? Deník je plnej a zony také tam se nedá dohledat od kdy(neuloí si chyby a ale diag si uloí natěstí i co se s ní dělalo pod tímto vin a kompletní načtení stavu v době připojení (odtlakovával jsem hydru.) Mimo to auto je stočené. |
| |
| |