cjeky
|
09.03.2018 16:47 -
Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
|
|

|
Díky za názory.
Milane děkuji e si se do toho taky vloil.
Ta trubka u toho serva opravdu vlhne, ale pokud by to mělo způsobovat tak velké znečitění nápravy, muselo by to tam téct opravdu mnohem více.
Jumep : na tu trojhadici jsem taky koukal. Také mne napadla. Jene ona je jetě zabalená, nebo má na sobě tu gumovou prcku, take tam není nic vidět. Jaký má význam? Jen nějakou ochranou? Lze to třeba rozříznout aby bylo vidět odkud to můe téct? Pak to případně zase nějak zabalit?? Ty spoje nahoře na té hadici ke kouli jsou nice trochu mastné, ale nic okolo. Take jediná monost je tam dole v té gumě.
Jetě se dopoledne podívám na tu vratku ze serva.
Nejhorí je, e servis za předchozího majitele měnil rozvody (byly totálně zasr.... kvůli tekoucímu ventilu časování), jene si myslím e se vysrali na nějaké očitění motoru, take dekly rozvodů jsou uvnitř nechutně mastné. A proto spodní dekl můe být zasr.... jetě od toho. Těko říct. To samé se můe říct o tom pinavém motoru.
Tu nápravu na to u ale hodit nemůu. Tak nezbývá ne hledat.
Snad zítra budu chytřejí.
PaM: Milane koukal jsem e na rajče má nějaké fotky této trubkohadice. Take předpokládám e to asi i opravuje co? Je moné se pak domluvit, pokud to bude opravdu ono, na návtěvě? |
| |
| |