cjeky
|
06.03.2018 11:11 -
Re: Těsnění víka ventilů
|
|

|
Hezký zasněený den,
trochu to tu oivím.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví z jakého materiálu je těsnění víka ventilů u V6. Dával jsem to přetěsnit ke známému,ale vypadá to e minimálně přední platový dekl teče,dnes jsem řádně očistil tak budu sledovat.
Vichni to dávají na silikon,ale nezjioval někdo prosím jestli by se nedalo nějak vyrobit to těsnění ? Pod ALU dekl by ten silikon asi el,ale pod plastový bych raději těsnění vyrobil. U rusáků jsem nael maníka který těsnění nahradil kulatou těsnící ňůru z FPM materiálu kterou trochu zbrousil viz odkaz
.link.
Jene teď sháním nějaké jiné víko na půjčení abych mohl ve přeměřit a těsnění si nachystat jestě před demontáí, abych mohl rovnou jen očistit a vyměnit. Neválí se někomu doma prosím plastový dekl?
jruze napsal(a): Můu ti sehnat to co pouívají origo v citroenu(pod nástavbu) pod ventildekl je jen gumička(tu bych dovedl také,ale na objednávku)-ceny bych věděl zítra  Jinak mám doma trochu,ale nevím jestli by to stačilo a nevím jak se to jmenuje.
jruze výe uvedené stále platí? Tu gumičku má na mysli pod plechovým deklem? Tam vím e to chodí nové rovnou přilepené na tom deklu. Těsnění pod plastový se nedá sehnat? kdyby alespoň někde byly uvedeny rozměry toho těsnění v plastdeklu |
| |
| |