myneur
|
16.02.2018 20:21 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
|

|
Tou selekcí jde vybrat k čemu se dané zařízení pouívá a připojí se pak obě dvě najednou, kadé na jinou funkci. e to funguje jsem zkouel s paralelně zapojenými BT sluchátky a HF v autě.
Chápu, e tvoje preference je přehrávat si CDčka a nemám s tím problém, ale mně přijde jednoduí přidat do auta krabičku, která vyřeí hudbu nebo vyměnit rádio, abych měl navíc aktuální mapy, ne si kupovat vypalovačku a nechávat si domontovávat hands-free a začít na kadou delí cestu pálit placičky a přemýlet, co na ně dát a kadý týden pálit placičku s novými podcasty.
Jinak je mi jedno, jestli hrát z mobilu nebo jiného zařízení. Někam chci dát svých 30GB hudby, audioknih a podcastů a v autě si vybrat, co se zrovna hodí mně nebo sedne spolucestujícím. Telefon jsem řeil jen, e mi to přilo nejjednoduí. Navíc protoe tam jsou aktuální mapy s trafficem.
Zřejmě pouíváme auto jinak a máme jiné preference. To je v pořádku. Já preferuji jednorázové řeení, a pak roky klid. Stará C5 mi vydrela 8 let... Píu to sem pro ostatní, protoe se v historii někdo taky ptal. Nenutím nikoho chtít to stejně. |
| |
| |