jardda
|
10.02.2018 01:20 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Honza80kw napsal(a): patné si mě nepochopil, nebo já to blbě napsal. Nás směr jel a v protisměru, odkud jel zmiňovaný kamion, měli stopku. Jene on sr.l na to, e bude čekat a se to uvolní a projíděl mezi jedoucími z jedné strany a stojícími vozidly z druhé strany. Snad u to chápe  já proti kamionům nemám nic, pokud neohrouje ostatní jako tento, protoe my museli jet skoro po krajnici...
Stalo se mi to samé akorát z opačné strany,já do kopce s 24t a těsně přede mnou hasič pustil proti jedoucí tak e jsem se u nerozjel,musel jsem počkat a mě celá kolona předjede pak si asi 200m couvnout a na varovky to vykrábnout.Je mi líto e mi kamioňaci vám způsobujem takové problémy na slnicích ale kdy jedu za hňupem v 5kovim bavoraku kterej jede 50 tak nemam anci ten kopec vyjet. protoe nemám ten správnej vunk,tak e spomalím pak zastavím a u se nerozjedu a pak jsem na vech radiich za největího blba protoe nemůu vyjet kopec. Ja vím e je nepříjemný kdy se vám kamion lepí na prdel ale neděl to jen tak ze srandy,dělá to proto e on jen nejede bez hlavy a paty ale čte tu silnici,kde má přidat,kde ubrat aby dojel co nejdál pokud mono bez plynu.Spousta lidí vidí v kamionech jen zlo který překáí a zdrjou,ale já to tak nevidím,jezdím u 20 let a větinou ostatní zdrují mě |
| |
| |