Honza80kw
|
09.02.2018 19:32 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Aja napsal(a): Ahoj. Promiň, ale taky jezdím s kamionem. Kdy to řídil policajt a hasič tak to bylo asi vedeno střídavě. Kdy jel do kopce po prostředku tak z důvodu a má kolem sebe dost místa, kdyby ho to náhodou někde stáhlo a nezůstane na krajnici nebo na svodidle. Je těko soudit, kdy jsi v ivotě v tom neseděl. Samozřejmě je plno kamioňaků co tvou i mě. Jen to troku vysvětluji,proč raději jel po středu. Mimochodem včera stály v Ostravě i tramvaje, protoe byly v háji kvůli sněhu. Jo a zbytečně psát o zimních gumech na kamion. Zkus si vzít vlek, nálo 500kg materiálu a uvidíme kde se vykrábe. Mě v kamionu spí vytočí osobák,který přibrzdí do kopce nebo má strach rychleji jet a zadře mě v kopci.  patné si mě nepochopil, nebo já to blbě napsal. Nás směr jel a v protisměru, odkud jel zmiňovaný kamion, měli stopku. Jene on sr.l na to, e bude čekat a se to uvolní a projíděl mezi jedoucími z jedné strany a stojícími vozidly z druhé strany. Snad u to chápe já proti kamionům nemám nic, pokud neohrouje ostatní jako tento, protoe my museli jet skoro po krajnici... |
| |
| |