ObiWan
|
13.01.2018 12:02 -
Re: Podivné chování hydrauliky
|
|

|
jruze napsal(a): Přesně takto se chovala ta s KO korektorem - ono to vypadalo jako by si elektronika zapamatovala nějaký údaj a podle toho reagovala na zdvih(nebo si nějaký údaj vymyslela) někdy byla vysoko jindy nízko a na tuto polohu běně dorovnávala . No v měřených hodnotách při propérování se neměnila hodnota př.korektoru - ádná hláka o chybě prostě jen si ila svím ivotem  (ale to je u těchto strojů tak e soudruzi taknějak ,,omezili" chybové hláky aby je majitelé moc neotravovali)  Kdy na to příjde dá se toto udělat na vech autech a potom si myslí jak je auto super kdy s ničím neotravuje do doby kdy to není úplně v .....(vím o jedné 1.6 HDI která je tak ,,zjednoduená" nehlásí e nemá FAP,EGR,nemae atd.. - jediné co má je ovládání turba)
Mohlo by to by ono... Z toho, ako sa to správa mi to príde tak, e hydraulický agregát ako taký je v poriadku, problém má niečo čo má právomoc riadi jeho činnos. Buďto nevie správne vyhodnoti vstupné signály, alebo nedostáva vstupné signály, alebo dostáva nejaký, ktorý mu bráni v činnosti..to by mohli by tie brzdy ale keďe svetlá a tempomat fungujú normálne, tak to asi nebude ono.
Je výmena toho korektoru zvládnutežná s beným náradím (narobujem a vyrobujem krabičku, prepojím konektory atd) alebo to zvládne bený servis, alebo treba nejaký pecifický zásah, ktorý zvládne len autorizák?
Priznám sa, e autorizáku by som sa rád vyhol... radej nechávam auto servisova žuďom, ktorým môem veri, e mi nenanútia výmenu tritvrte auta aj keď to nieje potrebné. |
| |
| |