kajman
|
12.01.2018 18:10 -
Re: Přední pístnice / C5 I/II
|
|

|
Ahoj. Dnes jsem měl sundané levé přední kolo a viml jsem si, e ochranná maneta pístnice je vytaená úplně nahoru a píst je celý obnaený. Maneta nejde dát dolů, protoe se mi těleso pístnice opírá o ten hliníkový drák těhlice směrem dopředu. Při pohledu z boku je vidět, e ten roub, který spojuje horní rameno s tím hliníkovým drákem je vyhnutý. Na levé straně je ní ne na pravé, je to krásně vidět (druhá strana auta je v rovině). To je asi příčina, e se pístnice opírá o ten hliníkový drák. V létě jsem měnil vechny silenty i kosti a vechno bylo v pořádku. ena ani já nevíme o tom, e by jsme někde vlítli do díry nebo obrubníku. Auto jede naprosto normálně. Netáhne na stranu, řízení se vrací a nikde nic nedrhne ani nebouchá. Na jízdních vlastnostech nepozoruju ádnou změnu. Normálně pruí a jdou nastavit vechny polohy. Co se mohlo stát? Já mám pocit, e je pokřivené to horní plechové rameno. Horní silenty se zdají v pořádku, zkouel jsem to montérpákou. Koncem ledna mě čeká STK take mám ohromnou radost.
13.1. Byl jsem se dívat a kdy to stojí na zemi, tak ty rouby horního ramena se zdají být oba stejně. Pístnice určitě křivá není. A o ádné ráně nikdo nic neví. Nechápu to.
Jětě přidávám obrázek. |
| |
| |