ObiWan
|
11.01.2018 20:11 -
Re: Podivné chování hydrauliky
|
|

|
Tak som si to dnes schválne vímal. Behom rannej cesty do práce som si nevimol iadne neiadúce svietenie brzdových svetiel, ráno po tme to vidím v spätnom zrkadle a vímal som si to, no po príjazde do roboty mi u hydraulika nereagovala. Tempomat funguje normálne, skúal som ho síce len na kratích úsekoch ale nejavil iadne známky problémov.
Cestou z roboty som sa zastavil v obchode, skúal som po zaparkovaní hydrauliku.. samozrejme nela. Tak som vypol a zapol motor, potom u fungovala normálne. Opä som vypol motor a iel som si nakúpi. Po návrate zase fungovala, nastúpil som a auto dotlačilo tlak, fungoval aj zdvih na tlačidlá. Po prejdení asi tak 2 mono 3 kilometrov stálou pädesiatkou...mono o trochu viac.. som zastavil, e vyskúam hydrauliku...tá u nela. Take stačilo prejs fakt krátku vzdialenos a u to nefungovalo.... Po príchode domov som ete chvížu nechal zapnutý motor..mono 3 minúty? Behom toho sa hydraulika znenazdajky zdvihla o pár centimetrov... asi sa vrátila spä z tej zníenej polohy čo si dáva nad 110 kmh, no ale na pokyny z tlačidiel nereagovala.
Neviete, čo by to asi mohlo spôsobova? čerpadlo ide normálne, keď u začne tlači, tak zdvihne auto celkom rýchlo a bez problémov... Nemôe to by nejaký konektor, snímač, alebo nejaká elektronika čo dáva informácie a pokyny čerpadlu? |
| |
| |