Bobr53
|
27.12.2017 22:55 -
Re: spotřeba oleje
|
|

|
jruze napsal(a): To u by bylo vhodné i krouky - jen aby to nebyla zbytečná práce a myslím e u se to tu jednou probíralo a jednalo se o ventildekl-odvětrání . Já tyto motory nedělám - kdyjsem to já řeil(víjímečně) tak se to řeilo jiným dobrým motorem ale to je asi vdy sázka do loterie a nebo musí být známá historie motoru (a věrohodná) - motor se dá sehnat dobrej a myslím e je to levnějí alternatíva.(jestli si dobře pamatuji tal v případě co se řeilo u mne tak tam byl problém právě s odvětráním a asi i v kroukách e to ,,funělo" a tlačilo olej přes odvětrání) 
Jinak za týden se dá najet 100Km a nebo třeba 10000m = to je divné měřítko no a tak trochu bych typnul ten ofuk nebo krouky - e by ty gufera měly tak rychlej průběh ? (ale jak říkám neznám nedělám.)
Jardo smotal jsi dva různé příspěvky (motory) dohromady , ale tvému názoru rozumím... 
Právě proto se ptám, e uvauji také o druhé alternativě - a to o výměně toho motoru V6.
Já tento C5 I V6 zakoupil v říjnu 2017 jako nepojízdný a prý neopravitelný, původně na ND pro opravu nabořeného čumáku mé kolegyně odvedle (C5 I 2,2HDi), ale zelelo se mi toho motoru a hrál jsem se s ním jako s hračkou a motor mi u jede jako z praku včetně 4HP20 i plynové výbavy, jen jsem zjistil e papá moc oleje... Proto přemýlím, jak s ním dále naloit, za info díky |
| |
| |