sgt
|
08.12.2017 21:10 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Havarijnu poistku naastie mam, hoci tento rok som ju u chcel zrui. Minimálne na okná by som si nechal.
BTW čím ďalej mi to pripadá, e to nebola nejaká fetka ale trochu vyí level. U ako som odbočoval z hlavnej a neskorie pri odbočovaní na parkovisko som mal za zadkom auto, ktoré sa ma stále dralo. Neparkujem pred vchodom kde je najviac áut a väčinou vám dobúchajú auto ale niekde ďalej, kde je dos vožných miest. Bolo tam asi cca 10 áut a 30-40 vožných miest. A ten dement čo iel za mnou zaparkoval hneď natesno vedža mňa, som mu chcel vynada či nevidí e som zaparkoval a budem vystupova, pritom tam bolo kopa vožných miest. Kým som vystúpil, tak vodič u bol preč - iiel tie do obchodu. Či niekto ostal v aute som si nevimol. Keď som sa vrátil ku aute, jeho auto tam u nebolo. Tipujem, e tým e zaparkoval tesne, si spravil perfektné krytie a mono mal v aute komplica, kým on dával bacha v obchode na mňa...
Nechápem obchody, veď spravi si kamerový systém so 4 kamerami a záznamom je otázka 200. Pre policajtov by to bola potom u brnkačka a odradilo by to aj kopu zlodejov. |
| |
| |