jruze
|
19.11.2017 10:51 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
|

|
Majerr napsal(a): Diky za kritiku ale vecne mi to nepomohlo. 
A co chces slyet? Opravit nepůjde nebo velmi obtíné - rozebrat normálně nejde ( rozrezat ano) a potom jde o to co se uvnitř stalo - nic na to neseene ,starí bude patně shánět a s rizikem jestli je OK . Ta rucka se v tomto případě zasroubuje na doraz a zasekne a v hodně případech se roseka ta plastová převodovka a tu neseene, pokud jsi vytáhl pojistku a zatahnuj ji je problém a myslím ze nepomůe ani proces zpět zajitění diagnostikou protoe je zasekla - zbývá jediná monost ji vypreparovat ven- rozebrat ,zjistit jak moc a co je patně a pokusit se ji znovu sloit. Bez uráky myslím ze tvé znalosti na to nestačí a málokdo do toho půjde.
Nebo chce slyet - to nic přijeď za deset minut je to opravené ? Jednu tu mám ta ale hlásí (jen po rozpadnutí plastového dorazu bovdenu) chybu síly zataení , potom tu mám dobrou elektroniku z jiné kde se rozlámala převodovka kdy pán ručku odjistil a zatáhnul jako ty.Cena ručky na vrakáči se pohybuje kolem 10000,- pokud ji seene.----- u je to lepí ?
Pokud to bude rozebírat mení deklík je elektronika , větí je mechanizmus ručky. hodně těstí.
V příloze má utroby el.ručky |
| |
| |