hezounka
|
15.11.2017 15:37 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.0 HDi
|
|

|
Ahojte vichni...tak nějak jsem zůstala sama na svého Citroena II 2.0 HDI....a začalo zlobit...prosím o rady a zkuenosti, auto potřebuji a jeho velikost je pro mě výhodou, tak bych ho úplně nechtěla měnit. Leč se začalo stávat, e se zavzduňoval a prostě jsem nenastartovala, baterka po pár pokusech přepla auto do Ecomodu.
Popíu závadu na kterou se přilo (jsem laik a ena):
V nádri mého typu C5 není čerpadlo, tudí si naftu nasává a motor a pokud se dostane do soustavy vzduch, tak prostě nenastartuju, pt se palivo nenasaje...auto bylo odvzduněno, soustava řádně odzkouena, předchozí servisák patně nasadil palivový filtr, zdálo se, e problém je vyřeen...........ALE....bylo mi řečeno, e právě to nasávání paliva není v úplně dobrém stavu u a e u se (kdesi) naly částečky (čehosi z čerpadla) a e můe prakticky kdykoliv odejít a oprava je neúměrně drahá...
Poraďte co dál, prosím..za ty dva roky, co ho mám jsem tam vyměnila kde co, haviče, loiska, ABS atd.. naposledy před dvěma měsíci celou spojku za nemalé peníze...děsí mě jako enu, koupě dalí ojetiny, nerozumím tomu ani málo.....a na nové není...je to skutečně tak drahá záleitost? |
| |
| |