jruze
|
09.11.2017 21:35 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
|

|
autodiag napsal(a): nechci vam do toho Jirko kecat ale ja bych do toho nesel,to auto nebude uplne v poradku
neuspechal bych to 
v citroenu nic neni
To auto se mi také moc nezdá - je sice hezké ale něco mi na tom nesedí - nevím proč - příjde mi e je tam nějaký problém kolem elektroniky , ty chyby jakoby byly od slabé aku, ale oni se vrátily opět(nemazal jsem ecu aby tam nebyl záznam) ale ty ostatní se vrátily opět vechny = je to o tom e to nehlásí nic na budíkách a v diag jsou a třeba FAP by měl být vidět i na budíku mimo to v těchto Km je na něj docela brzo - něco mi říká e jsou některé zakázané a je tam pár chyb které by to mělo ukázat - tyhle motory se dost chrání a tento se chová jako by se nic nedělo a také jsem s nejel u nebyl čas jinak bazarník prohlásil e je ,,nadenej" z protiúčtu. A kdy jsem mu ukázal e je vechno pod chybama tak ,, to aby jsme do toho raději nikoho nepoutěli" a e to půl roku stálo e si to musí sednout - jinak byl ochotnej .(a na to e jsem se tam dostal a v 16.oo a byl jsem tak víc jak hodinu a u potřebovali odjet sice nenaléhali abych to zbalil ale nechtěl jsem zdrovat) Najednu stranu se mě to auto líbí ale mám z něj divnej pocit |
| |
| |