Mikra
|
20.10.2017 17:04 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Jo, bylo to tak, jak psal Peter. Přiel jsem do garáe a okno vysypaný. Auto tam stálo bez hnutí od pátka do pondělí ráno a já tak musel do práce autobusem. Mám Kasko havarijko s pojitěním proti pádu čehokoliv na auto a protoe jsem věděl, e kdy pojiovně řeknu, e to udělal Samo, tak mi řeknou, e je to vada auta/skla a nedají mi nic. Tak jsem nahlásil, e mi na to spadla lopata a technik pojiovny při kontrole to uznal. Dal jsem to opravit do autorizáku, protoe jsem tam nechtěl dát nějaký laciný unt. Dali mi tam Securit, nebo jak se tomu nadává a zaplatil jsem ze svýho asi 11 litrů, protoe mi dali slevu na starý auto. Pak jsem čekal na peníze od pojiovny, ale místo nich nich mi přiel dopis, kterým mě neskutečně nasrali. Napsali, e podle jejich znalce se to nemohlo stát ani tou lopatou, ani na tom místě a dokonce ani v ten čas. Čas a místo sice na plnění nemá vliv, ale to byly jediný údaje, který byly pravdivý. Ta lopata byla opravdu vymylená. Kdybych to tuil, poloil bych za auto místo lopaty třeba traverzu. 
Napsal jsem jim dost nevlídný dopis, protoe mě v jedný větě označili hned 3x za lháře a já přece lhal jen jednou, ale ani tak jsem z nich nedostal ani korunu. Musel bych se soudit, nechat auto prohlídnout soudním znalcem a do tý doby bych s ním nesměl jezdit. Hodil jsem to za hlavu, protoe jsem v tu dobu zrovna trochu oplýval penězma (vyjímečně) a neměl jsem chu se poutět do nějakých sporů a tahanic.
Tak tohle bylo moje setkání s hajzlem, respektive s hajzlama od pojiovny. |
| |
| |