robo
|
23.09.2017 21:14 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
|

|
DOUFAK napsal(a): RimmerCZ - dělá si legraci? Jsem 26 let taxikářem. Seděl jsem v tom i jel neboj se a mockrát i v úplně Nové v salonu, kterou jsem si měl a chtěl koupit,ale právě z těchto důvodů jsem od toho utekl a ustoupil a dobře jsem udělal. Má slyet Praský taxikáře kteři ji mají a měli i starou C5 jak nadávají,e si pěkně naběhli.Stará C5 I-II Nebe a Dudy oproti této. Ale pokud ti tvoje slouí a jsi spokojený tak fajn a bud rád. 
tu sa da suhlasit. x7 je absolutne nevhodna ako taxik lebo ma malo miesta vzadu v porovnani s inymi vozmi rovnakej triedy. to je taky fail . ale aj po 4.5 roku sa mi tento dizajn nezunoval. vsetci co na to ze to bolo 2008 to je parada. smutno je mi z tych novych modelov. fakt mi to nereze. ako kedysi dlho peugeout robil tie obrovske papule. a teraz maju celkom cool dizajn liniu. vzdy som si myslel ze cactus bude taky osamely vlk, o pod ho - oni vsetok dizajn zacali tymto smerom.
a co sa tyka ze je to zlozita ta c5 x7. a jako v com - na servis ? aj tu je x ludi co maju kopec km.
no to aj fabia je zlozita oproti S100.
pozrite si co sa da aka vybava dnes narvat do novych aut. |
| |
| |