igok
|
11.09.2017 21:10 -
Re: Elektrické otevírání pátých dveří / C5 III
|
|

|
karkulin77 napsal(a): Ahoj taky poprosím o radu páté dveře mi jako v mnoha příspěvcích neli otevřít nebo zavřít jeliko to spadlo do Eco módu tak stačilo nastartovat nebo ručně. Tento víkend mi jdou otevřít jak dálkou tak i vzadu a po té ji nejdou zavřít tlačítkem a to ani po nastartování a tlačítko není osvetlené. Jediná monost jak je zavřít je ručně a to musím ze začátku vyvinout mnohem větí sílu ne dříve. Díky za radu.
Urcite su to kable v krku. Mne to asi pol roka blblo, nechcelo pritahovat zamok po zavreti alebo spodne oko zostalo zasunute a zamok pri zatvarani dveri nezaklapol a dvere ostaly pootvorene ako keby narazili na prekazku. Vcera to vygradovalo az do stavu ze dvere otvorilo len do polovice a uz sa nimi nedalo pohnut, az kym som trochu nepohybal tym krkom. Dnes som to rozobral a nasiel som tam dva zlomene kable a dalsie dva s nacatou izolaciou vid foto .link. Nakolko som do tmy mal malo casu, tak som len vymenil tie dva zlomene, ale tie zvysne musim v najblizsom case vymenit tiez. |
| |
| |