Ferro
|
03.09.2017 23:30 -
Krycí vnějí plast podlahy kabiny
|
|

|
Tak tohle mi asi nokdo neuvěří.
Dělal jsem předek (čepy, táhla brzdy) a asi po týdnu jsem zaznamenal divný zvuk od pravého kola při rychlosti nad 70 km/hod, jako by se kolo občas třelo o plastový podběh. Kolo lo dolů, ale nikde nic, ani na nadkolí, ani na plastu pod motorem, pod autem nic nebylo vidět - prostě záhada. Pak jsem byl pracovně 3 týdny mimo, auto uívala ena a teď jsem do něj sednul a zhrozil se. Zvuk který se ozýval vpředu vpravo se najednou přesunul někam na střed vozu a rozířil kálu o nějaké pazvuky (vrzání) bez pohybu u při nastartování. Tak jsem vlez pod auto a nestačil se divit. Pravá část spodního krycího kabinového plastu uvolněná, přední polovina odlomená a zcela chybí. Zadní drí silou vůle asi 3 přídrek. Nemá cenu řeit hluchou, slepou a moná i .... manelku (u to s ní nějak doklepu), ani jak se to přihodilo - neví, neviděla, navimla si. 
Můj zájem je zjistit, zda se ten plast dá koupit (č. ND), co stojí (asi ranec), zda je moná nějaká náhrada, popřípadě monost koupě z nějaké havárky a označení těch přídrek (zase č. ND).
Zná-li někdo odpověď na kteroukoli z výe uvedených otázek budu mu vděčný za odpověď. |
| |
| |