HELLMUT
|
25.08.2017 15:03 -
Re: Rozloučení s C5
|
|

|
Bylo to v Antwerpách komické, prudil jsem rodinu e jen tak něčím nepojedu,e kdy za to platím,chci pohodlí.
První den ,první jízda sestra objednala v recepci Taxi. Já prudil e kdy jsme přijeli stála venku C5 Taxi.
Přistavili nám to E od Mercedesu , říkám jí má těstí Byla to fakt boská jízda !
Zpět jsme byli unavení a tak se bral první v pořadí na taflu ten Cactus. Interier extravagantní jak má u Citroenu být,to se mi moc líbilo ale tím to bohuel končí. 
Druhý den nám hotel přistavil opět Mercedes ale nějaké VITO nebo co to bylo- prostě autobus ale celkem to pruilo 
No a zpět byla na taflu 5008 a za ní C5 (X7) nutil jsem je čekat a si tu 5008 někdo vezme ale po 10 min. jim kupodivu dola trpělivost . Take jsme vlezli do té osmičky a celkem to lo, asi bych si z donucení zvykl, sice to moc nehoupe ale ani nemlátí do zadku jako jiné auta.
Ps : Ségra si koupila Opel Moka stál asi 26 000 euro, V Praze mě vezla po cestě, kterou denně vozím dceru do koly. Opravdu jsem byl ve velkém oku,připadal jsem si e jedu v tanku po nejdivočejím tankodromu 
Opravdu peklo,sice říkala e má moná přehutěné gumy ale tomu nevěřím,němci prostě dělají auta bez pruení,mají kola přiroubované na kastli bez per a tlumičů napevno jako u lapacích autíček 
To e jsem musel dveře 3x zavírat s vzrustající silou ne zaklapli bych asi přeil. Ale teď na dovolené jsem si z ní dělal srandu, e dveřmi C5 se nemusí mlátit ,e to není Opel tak a mi to zavírá lehce 
 |
| |
| |