M.P
|
19.08.2017 23:40 -
Re: Rozloučení s C5
|
|

|
Jj ... mě taky . Přítí tejden si má přijet pro C5 novej majitel , a já se asi neubráním nejedné ukápnuté slzičce . Bylo to nejlepí auto co jsem zatím měl . Jen se jezdilo , dělala běná údrba a neřeili se ádný problémy .
Nejradi bych si ji nechal , ale jen by stála na zahradě . Přítelkyně má Saxo , to jí občas beru na couračky po městě , a kdy někam jedem tak budem brát 807 kvůli kočárku a spoustě blbostí který prý "auto to uveze" . A syn má Xsaru a stejně přiel o papíry . Dcera auto nechce . A ta nejmení ... ta se aspoň líp ukládá do sedačky . Takhle bude aspoň jezdit a dělat radost někomu dalímu .
Tak u jsem s autobusem něco odjezdil a vypadá to e u nás zůstane . Trochu jsem přemejlel e by to bylo na keft , a nael si C8 , ale u jsem si ji začal tvořit k obrazu svému , tak si ji nechám .
S C5 se to nedá srovnávat , je to kadý jiná kategorie . Oceňuju lepí nastupování ( kolena u nejsou co bejvaly ) , lepí výhled z auta , usazování bejbina do sedačky je díky oupačkám taky pohodlnějí . O kufru ani nemluvím . 20 kW navíc a estka se taky hodí .
A co mě chybí ... úloný prostory v kufru - ty kastlíky po stranách . A hlavně ... HYDROACTIV . Sedm let na lítacím kobercu a najednou pruiny 
A sranda bude dělat i výměny filtrů a oleje a cokoliv kolem motoru . Rozměrově stejnej motor je narvanej do polovičního prostoru co měla C5 . |
| |
| |