matra
|
12.08.2017 15:10 -
Re: BSM - pojistka čerpadla paliva / C5 II
|
|

|
macman napsal(a): Autodiag: Proč nekoupím novou jednotku??? Protoe nejlevněji jsem sehnal totonou jednotku za 6500,- Pokud bych vechny vady na autě řeil nákupem nových dílů, tak bych velmi rychle převýil hodnotu auta - co nemá ekonomický smysl.
Ty jednotky jsem dostal od člověka, co servisuje Peugeoty.. Bohuel se mu válely ve skladu a nebyl mi schopen zaručit, e jsou plně funkční.. Nicméně dle jeho slov se jedná o pudový problém.. buďto to pude, nebo nepude.. O tom e by se mohlo připojením něco zničit nic neříkal...
Dneska jsem auto napíchl na diagnostiku a s tou jednotkou L02-00 funguje ve, nejsou nikde chyby (pokud mám samozřejmě vyndanou pojistku stěračů), pouze v měření parametrů mi to nezobrazuje stav páčky stěračů - ve ostatní zobrazuje korektně.. take buď ta jednotka má problém s relém stěračů, nebo jediná nekompatibilita jsou ty stěrače (pouze přední, zadní je OK)
Podařilo se mi sehnat na bazoi týpka s L04-00 dokonce se stejným číslem, tak pokud jí bude mít skladem, přítí týden pro ní sjedu.. Stejně mi to nedá, pokusím se na své staré jednotce chemicky odstranit tu zalévací hmotu a zjistím, kde byl zakopaný pes...
Mimochodem, je normální e kdy je vybitá baterka u auta (stále v pohodě točí motorem), e se poutí stěrače?? Ta moje C5 to dělala odjakiva..
Já el taky cestou pouité. Ty se prodávají za 1000,-Kč. Bohuel pouitá vydrela asi 10t km a umřela při cestě na dovolenou za Vídní. Take odtahovka a zpět a auto z půjčovny. Take pouitá se opravdu "vyplatí". Nová je u Citroenu za 4t Kč, take řeit pouitou s ohledem na poruchovost této jednotky asi opravdu nemá smysl |
| |
| |