MajaM.
|
26.07.2017 17:45 -
aký tart / C6 2.7 HDi
|
|

|
Dobrý deň,
od konca minulého roku vlastním jednu C6, bola dovezená zo zahraničia keď mala iba necelých 150 000km, servisná knika chýba a v servise auto nevidia, tak je to diskutabilné či má tožko km alebo nie... Pred kúpou sme ju prehliadli bola podža mechanika OK, len horie tartovala, predajca tvrdil, e je to baterka, lebo ju dlho netartoval. Potom som dala vymeni v autorizovanom servise rozvody, olej, brzdy a nech ju celú pozrú a vetko bolo OK. To bolo niekedy v priebehu januára, vonku -23 a tartovala a teraz? Baterka je nová a aj nabitá a stále nič + overená testerom.
Tankujem do toho najlepie palivo, skúali sme aj tie aditíva na prečistenie vstrekov a aj tak sa ,,lady" nechce. V benom servise nevedia nájs nič (príde mi to tak, e ani nevedia čo to je za auto).
Má s tým niekto skúsenosti? Prípadne mi vie poradi niekoho kto sa mi na to vie pozrie z okolia TO, NR, PN? V autorizovanom servise v NR je aké sa dosta na rad.
P.S Aj autorizovaný servis vie zabavi klienta - Boli sme dohodnutý, e pred 7:30 donesiem auto, ako sme sa dohodli. Predtým jasné, e si zobrali techničák ... Prídem tam a technik na mňa pozerá a pýta sa, e čo to mám za motor, keď sa dozvie, e 2,7 tak zostane prekvapený a povie mi, e to je problém, lebo oni nemajú na to nejaký prípravok a náradie ... Tak mi dal iný termín.
Ďakujem vetkým za odpovede |
| |
| |